• Сигурни перформанси
  • создаваат вредност заедно
  • Објекти на Ајвен
ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА НАШАТА СТРАНА

ЗОШТО AIVEN

Единствениот начин да успееме е да им помогнеме на нашите клиенти да бидат успешни
  • Основан пред 30 години во 1989 година, Aiven On е најголемиот производител на клипови за врзување во светот со целосно автоматизиран процес.
  • Aiven е интернационализиран добавувач на канцелариски материјал со целосно производство, истражување и развој, набавка, КК и услуги на клиентите.
  • Ние исто така работиме со партнерите на тимот за дизајнирање во Кина, САД, Германија, Јапонија итн. за поголема локализирана креативност
  • Ние соработуваме со нашите партнери од САД, остануваме на границата на трендот на пазарот и секогаш презентираме стотици нови дизајни или производи на нашите клиенти секоја година.

За нас

Основана пред 30 години во 1989 година, Aiven On прерасна во најголема производствена база на клипови за врзување во светот какоинтернационализиран производител на канцелариски материјал и канцелариски материјали со комплетно производство, истражување и развој и услуги на клиентите.Ние сме познати по нашата доверливост меѓу нашите клиенти, многу од нив се наши клиенти повеќе од 30 години.Нашите производисе движат од клипови за врзиво и разни клипови за домашна канцеларија, складирање на работна површина и организатори, иглички и прицврстувачи, линијари, магнети, лепливи белешки,Количка за преклопен гајба, табла со исечоци, најважни работи за канцеларија и бизнис, пакет со подароци и комбо сет, обележувачи, значки со имиња, серии за здрава канцеларија,Паметни телефони и компјутерски периферни уреди итн.

  • Aiven On Stationery Co., Ltd.
  • Ајвен на канцелариски материјал

Билтен

За прашања за нашите производи или ценовник, или повеќе за нашите најнови нови производи и дизајн, ве молиме контактирајте го нашиот тим за продажба и ќе стапиме во контакт во рок од 24 часа.

НАШАТА МИСИЈА

Помагање на нашите клиенти да бидат успешни